Vastgoed Spanje

HappyBrokers biedt nét dat beetje meer. Als internetmakelaar hebben wij namelijk niet alleen goede contacten in Nederland, maar ook in Spanje. Zoek jij een mooie woning in Spanje, om zelf in te wonen of als belegging? Wij helpen jou het huis van je dromen te vinden– samen met de makelaars, projectontwikkelaars, nieuwbouwkantoren en banken waarmee wij over heel Spanje in verbinding staan.

De kracht van HappyBrokers is dat we op onze vestiging in Hoofddorp samen al jouw woonwensen kunnen bespreken. Zodra die helemaal helder zijn, communiceren wij ze met één van onze geassocieerde makelaarskantoren in Spanje. Het makelaarskantoor neemt vervolgens contact met je op om het verkoopproces verder door te spreken én zal je ontvangen wanneer je afreist naar Spanje. Ondertussen blijft HappyBrokers zijdelings betrokken bij de gehele aankoopopdracht. Vanuit Nederland staan we altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Contact

Wonen in Spanje

Zoek jij een woning in Spanje omdat je wilt emigreren, of voor eigen gebruik als vakantiehuis? Misschien wil je wel gedeeltelijk gaan verhuren, maar zelf ook regelmatig genieten in Spanje. Wat de reden ook is, HappyBrokers helpt je graag om jouw ideale woning te vinden – en begeleidt je gedurende het hele proces. Dat is wel zo fijn als je zelf geen Spaans spreekt, want wij hebben Engelstalige en ook Nederlandstalige contacten!

We nodigen je uit op onze vestiging in Hoofddorp om te bespreken in welke regio je wilt zoeken en wat zowel je wensen als financiële mogelijkheden zijn. Ben je benieuwd wat wij zoal aanbieden? Bekijk hieronder/op deze pagina  een greep uit de woningen die we in Spanje in ons beheer hebben.

Let op: dit is slechts een deel van de objecten die wij kunnen aankopen. Er is nog veel meer aanbod. Neem gerust contact met ons op via spanje@happybrokers.nl als je nieuwsgierig bent naar de andere woningen.

Aanbod Spanje

Beleggen in Spanje

Ben jij een (kleine) belegger in vastgoed en loop je vast in Nederland? Misschien moet je het dan eens wat zuidelijker gaan zoeken. In Spanje is het investeringsklimaat nu ideaal voor vastgoedbeleggers. Een obstakel is echter soms de taal – maar daar heeft HappyBrokers een oplossing voor.

Wij hebben namelijk de juiste contacten in Spanje. Zij kunnen jou bijstaan in het beleggen in bijvoorbeeld woningen via bankbeslagen  of panden die reeds verhuurd zijn (turnkey-beleggingsobjecten). De mensen in ons sterke Spaanse netwerk spreken Engels en veelal ook Nederlands. Op die manier nemen we de taalbarrière voor je weg en wordt beleggen in het buitenland ineens een stuk gemakkelijker.

Kom gerust langs op onze vestiging in Hoofddorp. Na een helder gesprek kan HappyBrokers jou koppelen aan een betrouwbare aankoopmakelaar of aannemer – het is maar net waar je behoefte aan hebt. Misschien zoek je ook wel een beheerkantoor om na aankoop jouw vastgoed voor je te beheren en verhuren.

Zien wat wij en onze partners zoal aanbieden? Neem dan een kijkje in ons portfolio . Heb je vragen, stuur ons dan vooral een mailtje op spanje@happybrokers.nl.

Aanbod Spanje