9 slaapkamer villa

554 m² - Denia

QR Code
Omschrijving

Omgeven door dennenbossen en het Montgo nationaal park, biedt dit grote pand met 9 slaapkamers rust en privacy met een groot potentieel voor elke mogelijke koper of investeerder.

Gelegen in de nabijheid van Javea en het centrum van Denia en zijn havens, ligt de villa op een zacht glooiend perceel met vrij uitzicht en baadt in veel natuurlijk licht. Het perceel is grotendeels rustiek met een schaduwrijk grasveld grenzend aan de zomerkeuken en het eetgedeelte buiten. Er zijn twee overdekte terrassen, één aan het zwembad op hetzelfde niveau als het woonniveau, en de andere naast het gazon en de barbecueplek.

Vier van de negen slaapkamers zijn groter met de mogelijkheid om meer gasten te huisvesten. In totaal kunnen er circa 26 gasten in het pand verblijven, waardoor het ideaal is voor verhuurdoeleinden of voor verschillende soorten retraites, waarvoor het al over een toeristenvergunning beschikt.

Met veel prachtige traditionele kenmerken zoals handgemaakte ‘Barro’ terracotta vloeren en balkenplafonds biedt deze indrukwekkende villa grote mogelijkheden.

Details
Aanbod : Villa Te Koop - 10 Rooms - 9 Bedrooms - 4 Bathrooms - Price €1,125,0
Listing Setting
Soort woning : Villa
Soort aanbod : Te Koop
Prijs : €1,125,000
Slaapkamer : 9
Aantal kamers : 10
Badkamer : 4
Woonoppervlakte : 554 m²
Bouwjaar : 0
Perceeloppervlakte : 2,830 m²
Kenmerken
Zwembad
Kaart
Adres
Land : Spanje
Plaats : Denia
Villa Te Koop
  • Slaapkamer : 9
  • Badkamer : 4
  • Woonoppervlakte : 554 m²
€1,125,000