Makelaar Baarn

Ben je op zoek naar een makelaar in Baarn? Bij HappyBrokers ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en kopen van huizen, maar we helpen je ook als je een huis wil huren of verhuren.

Wij maken een plan op maat en helpen je van A tot Z door het hele traject heen. Daarbij wordt alles tevoren met je doorgesproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie

Verkopen en kopen van een huis in Baarn


Voor we aan de slag gaan, bekijken we eerst welke wensen onze cliënten hebben. Wil je groter wonen en toch in Baarn of de randstad blijven, of wil je het drastischer aanpakken en naar het platteland vertrekken? HappyBeokers heeft door heel het land de contacten en de juiste personen om jouw wensen in vervulling te kunnen laten gaan.

We laten je oude woning taxeren. Daarvoor werken wij samen met de beste taxateurs. Zo hebben we goed zicht op het te besteden bedrag voor je nieuwe woning. Bovendien helpen we je bij het zoeken van de hypotheek die bij jou past.

Huren of verhuren van een huis in Baarn


HappyBrokers zorgt er ook voor dat je huis verhuurd wordt. Soms is het juist een goede investering om je oude huis niet te verkopen, maar te verhuren. Dat kan alleen als je beschikt over genoeg liquide middelen.

Als je helemaal niet van plan bent een huis te kopen, bijvoorbeeld omdat je nog niet zeker weet waar je je wil vestigen, is er altijd nog de optie om gewoon een huis te huren. Via woningnet is dat in Nederland niet eenvoudig. Gelukkig kunnen wij ook hier onze hulp bieden. Wij staan namelijk in nauw contact met partners die thuis zijn in het verhuren van woningen.

De makelaar in baarn


Wij zetten ons in tot onze cliënten 100% tevreden zijn. We zetten nog even op een rij waarvoor je bij ons terecht kunt.

 

HappyBrokers staat van begin tot eind tot je beschikking. Wij hebben inmiddels al vele mensen bijgestaan bij het vinden van een woning of het verkopen of verhuren van de oude woning.