Expat makelaar Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van ons land is een broeiplaats voor kennis, ambitie en creativiteit. Het is dan ook niet gek dat de meeste miljoenenbedrijven hun hoofdkantoor in Amsterdam hebben. Dit geldt niet alleen voor de bedrijven met Nederlandse origine, maar ook voor buitenlandse bedrijven. Bedrijven zoals Nike en Tommy Hilfiger hebben een kantoor in Amsterdam. Soms gaan er ook buitenlandse medewerkers mee met bedrijven wanneer zij zich vestigen in een ander land, zogenoemde expats. Expats zijn hoogopgeleide buitenlandse mensen die tijdelijk naar een ander land zijn vertrokken voor hun werk. Zij hebben net als ieder ander een woning nodig. Hierdoor zijn er makelaars die zich speciaal op deze markt richten. Ben jij op zoek naar een expat makelaar? Wij bij HappyBrokers helpen je verder.

Verhuren aan expats


Een expat makelaar in Amsterdam richt zich op het verhuren van woningen aan expats. De woningen die worden verhuurt aan expats vallen voornamelijk in de duurdere klasse. Dit komt omdat expats hoger opgeleid zijn en genieten van een hoog salaris. Hierdoor blijken expats ontzettend fijne huurders te zijn. Ze vertonen een goed betaalgedrag, iets dat als verhuurder zeer welkom is. In Amsterdam zijn er een flink aantal makelaars waar expats terecht kunnen voor een huurwoning. De makelaars bemiddelen tussen de twee partijen, zodat zij beide tevreden zijn. De belangrijkste punten voor een makelaar hierbij zijn persoonlijk contact, snel woningen verhuren en zo min mogelijk leegstand.

Een expat makelaar vinden


Ben jij op zoek naar een expat makelaar die jou helpt bij het vinden van een huurwoning? Misschien omdat je voor een vriend of vriendin kijkt of voor jouw toekomstige collega? Of voor jezelf? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Doordat het vaak gaat om een tijdelijk verblijf, is de keuze beperkter. Al helemaal in Amsterdam. In Amsterdam heerst er zoals velen weten al een woning tekort. Huurwoningen zijn schaars en zeer gewild. Bij het maken van jouw keuze voor een makelaar voor expats is het belangrijk dat zijn netwerk groot is. Heeft de makelaar veel opties? Je wilt natuurlijk wel dat de huurwoning in een goede staat is. Het moet een plek zijn waar jij tot rust kunt komen na een hectische dag werken in Amsterdam.

Verder is persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Als iemand moeite en tijd steekt in het leren kennen van jouw wensen en eisen, zit je goed. Tenminste, als hij ook zijn best doet om een woning te vinden die hierop aansluit. Vaak krijg je van een kennismakingsgesprek al een idee van iemand. Volg je gevoel hierbij. Ook al heb je haast en moet je snel een woning hebben. Een goede woning die zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen, maakt jou, of je vriend of collega, veel gelukkiger.

Heb jij hulp nodig bij het vinden van een woning voor expats? Of ben jij geïnteresseerd in het verhuren van je woning aan expats? Kom dan met ons in contact wij adviseren je graag over dit proces.