Calle Campaneta, Javea

350 m² - 4 calle Campaneta, Javea, 03738

QR Code
Omschrijving

Javea is momenteel de populairste badplaats aan de Costa Blanca Noord in Spanje met zijn diverse stranden, unieke baaien en diverse restaurants en uitgaansgelegenheden voor jong en oud.

Javea heeft ook een ouderwets stadscentrum in combinatie met de 2 verschillende stranden waar horeca en cultuur elkaar weten te kruisen.

Daarnaast heeft Javea een traditionele (vissers)haven met een authentieke visafslag, waar je elke dag de meest verse vis kunt kopen.
Met de luchthavens van Alicante en Valencia, beide op minder dan een uur rijden met de auto of het openbaar vervoer, is Javea goed bereikbaar.

Daarnaast kunt u ook binnen 2,5 uur met de veerboot naar de nabijgelegen Balearen (Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera) om te genieten van het jetsetleven.
Javea, is een traditioneel Spaans familiedorp met de allure van een badplaats op hoog niveau, vergelijkbaar met Ibiza en St-Tropez, maar waar de vastgoedprijzen nog binnen handbereik liggen.

Op een van de mooiste locaties van Javea en op loopafstand van het levendige dorp en diverse openbare voorzieningen in de nabije omgeving ligt dit unieke perceel van 1200 m2.
Je kunt er verschillende stijlen/types woningen op bouwen.Binnen de normen van het perceel kunt u vanaf een woonoppervlakte van 250 m2 tot 450 m2 een droomhuis bouwen.

De vanafprijs voor deze unieke kans is inclusief bouwgrond, woning, zwembad en complete groenvoorziening.

Dit project is voor iedereen die op zoek is naar een waanzinnige locatie met zeezicht, maar liever zijn eigen stijl realiseert in plaats van een bestaande woning.

Het project is in samenwerking met EBS een bouwbedrijf dat Nederlands, Engels, Duits en Spaans spreekt en uitsluitend werkt met hoogwaardige materialen.
Bouw mee met een bouwbedrijf en communiceer in je eigen taal.

Details
Aanbod : 4 slaapkamers, 2 badkamers
Listing Setting
Soort woning : Villa
Soort aanbod : Te Koop
Prijs : €1,149,000
Slaapkamer : 4
Aantal kamers : 6
Badkamer : 2
Woonoppervlakte : 350 m²
Bouwjaar : 0
Perceeloppervlakte : 1,200 m²
Kaart
Adres
Land : Spanje
Plaats : Javea
Postcode : 03738
Straat : calle Campaneta
Huisnummer : 4
Villa Te Koop
  • Slaapkamer : 4
  • Badkamer : 2
  • Woonoppervlakte : 350 m²
€1,149,000