Muntanya de la Sella, Allicante

127 m² - 613 Muntanya de la Sella, Allicante

QR Code
Omschrijving

Op 1 van de mooiste plekken aan de zeer bekende La Sella golfbaan tussen Denia en Javea aan de Costa Blanca, is dit unieke nieuwbouw appartementen complex gelegen.

Met uitzicht over de golfbanen en een wijds zeezicht vanuit diverse slaapkamers en terras is dit appartement ideaal voor elke golf liefhebber of voor een ieder die luxe zoekt in de nabije omgeving van het gastronomische Denia met al haar geneugten.

Het gevoel omhelsd te zijn door de natuur, zittend op het terras en genietend van een prachtig uitzicht op de zee, naast een adembenemende golfbaan en op korte afstand van Denia en Javea en overige kleine omliggende dorpjes met een grote toeristische attractie, daar wacht Golf Suites La Sella op u.

Het complex bevat appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om te genieten van het zonlicht en de Middellandse Zee, een open keuken naar de woon-eetkamer welke is uitgebreid met de veranda op het terras, die deze appartementen uniek maken.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie voorop staan in een woning, Golf Suites La Sella is ontworpen met deze doelstellingen en voldoet aan zeer hoge eisen en wordt gebouwd met superieure materialen. Uitgerust met vloerverwarming, warme en koude airconditioningsysteem, opwekking van sanitair warm water met het Ecodan hybride systeem van hoge energie-efficiëntie, inclusief eersteklas apparaten, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica systeem en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke zones, ruimtes om te ontspannen, te genieten van het buitenleven, met verschillende buitenzwembaden, tuinen en wellness in elk gebouw.

Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een golfbaan ontworpen door José María Olazabal, een vijfsterrenhotel in Marriott La Sella met spa, fitnessruimte, restaurants is dit een luxe voor de bevoorrechte enkeling.

Middels een aan te vragen verhuurvergunning kan dit een perfecte investeringsmogelijkheid zijn of een heerlijk 2e verblijf aan de Costa Blanca.

Details
Aanbod : Appartment 3 slaapkamers. 2 badkamers
Listing Setting
Soort woning : Appartment
Soort aanbod : Te Koop
Prijs : €515,000
Slaapkamer : 3
Aantal kamers : 4
Badkamer : 2
Woonoppervlakte : 127 m²
Bouwjaar : 2023
Perceeloppervlakte : 188 m²
Kenmerken
Zwembad
verwarming systeem
Airco
Kaart
Adres
Land : Spanje
Plaats : Allicante
Straat : Muntanya de la Sella
Huisnummer : 613
Appartment Te Koop
  • Slaapkamer : 3
  • Badkamer : 2
  • Woonoppervlakte : 127 m²
€515,000